Kedves Pályázónk!

Az elmúlt időszakban kapcsolatba kerültünk Veled valamely ügyfelünknél egy lehetséges nyitott pozíció kapcsán. Amennyiben még nem segítettük keresésedet  vagy újra kipróbálnád a közös munkát velünk, mert meg voltál elégedve szolgáltatásunk minőségével, szeretnénk, ha engedélyeznéd, hogy a jövőben megkereshessünk, ha olyan pozíció betöltésén dolgozunk, amely karrier szempontból érdekes lehet a számodra. A 2018 május 25.-én érvénybe lépő új adatvédelmi szabályozások (GDPR) szerint csak akkor tudunk képviselni, adataidat kezelni, ha erre engedélyt kapunk Tőled.

Köszönjük, hogy segíted munkánkat és ezzel saját lehetőségeidet is, hogy karriered támogathassuk!

Üdvözlettel,

a HARPAGORNIS Kft. csapata

ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS, nyilatkozat:

Egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen nyilatkozattól formailag különálló dokumentumokban megtalálható, vagy más módon megadott adataimat (önéletrajz, email) a HARPAGORNIS Kft., értve ez alatt az e feladattal megbízott Munkatársat is megismerje, letárolja elektronikus és/vagy papír alapon, tehát kezelje a számomra nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR), valamint saját Adatvédelmi Szabályzata és egyéb, vonatkozó dokumentumok rendelkezéseit.  Személyes adatait 5 évig, önéletrajzát csak az elhelyezés, kiválasztás folyamata alatt kezeli, illetve a hozzájárulás visszavonásáig.

Hozzájárulok, hogy a HARPAGORNIS Kft. adataimat adatállományában megtarthassa abban az esetben is, ha elhelyezésem valamilyen okból kifolyólag meghiúsul. A jelentkezésemtől, azaz az önéletrajzom megküldésétől számított 5 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse. A hozzájárulás tényéről elektronikus formában visszajelzek.

Hatályos: 2018. május 25.